siekany, emulsja z palonej cebuli, żółtko przepiórcze, marynowane grzyby, grzanki
z dziczyzny z dodatkiem marynowanych warzyw
długo dojrzewający ser z gospodarstwa Frontiera, olej rydzowy, grzyby marynowane
marynaty, czosnek, cebula
z mięsem z dzika, regionalny ser, marynowana kapusta
kwaśna śmietana, sos czosnkowy, grzyby z patelni
tradycyjna okrasa, mus z karmelizowanego selera
pestki dyni, podlaskie borowiki, wiejska kwaśna śmietana
chrupiący ser, indyk, pestki i oliwa dyniowa
czarny kawior, wiesjka kwaśna śmietana
kołduny z jeleniem
sałata rzymska, karmelizowane orzechy, melon, cytrynowy sos winegret
mieszanka sałat, orzeszki ziemne, pieczone w soli buraczki, cukinia z pieca
liście sałaty, świeży szpinak, pieczony burak
krem jarzynowy, szyjki rakowe, białe szparagi, groszek cukrowy
pikantna dynia, szpinak, popcorn z kaszy gryczanej
kluski śląskie okraszone skwareczkami, gołąbek z ragu z kiełbasy z dzika, puree z jabłek
z wieprzowiny złotnickiej, domowe frytki, warzywa grillowane
ser regionalny, konfitura z czerwonej cebuli, grillowane warzywa
chrupiąca babka ziemniaczana, sos demi glace z nutą trawy żubrowej i gorczycą, warzywa sezonowe
pomarańczowe puree, sos z grzybów leśnych, karmelizowana sałata szymska, pieczone ziemniaki
pierożki z pikantnym chorizo, białe szparagi, zapiekane pomidorki
leśne grzyby, kopytka, glazurowane buraczki
krem mascarpone, owoce
zapiekane pod zabajone z nutą Okowity, owoce sezonowe
smażona na maśle, gorące maliny, lody waniliowe
(bez glutenu)
z pestkami dyni i żurawiną (bez glutenu)
z sezonowymi warzywami i wegańskim kurczakiem szarpanym
z warzywami orientalnymi oraz wegańską kaczką hoisin (bez glutenu)
z czerwoną cebulą i rozmarynem, puree ziemniaczane (bez glutenu)
z grillowanymi warzywami i konfiturą z cebuli
(bez glutenu)
(bez glutenu)
(bez glutenu)
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij