siekany, emulsja z palonej cebuli, żółtko przepiórcze, marynowane grzyby, grzanki
długo dojrzewający ser z gospodarstwa Frontiera, olej rydzowy, grzyby marynowane
marynaty, czosnek, cebula
z dziczyzny z marynatami
tradycyjna okrasa, mus z karmelizowanego selera
kwaśna śmietana, sos czosnkowy, grzyby z patelni
pestki dyni, podlaskie borowiki, wiejska kwaśna śmietana
jajko przepiórcze, ziemniaki z okrasą
esencjonalny wywar, boczek z dzika, domowy makaron alkaliczny, marynowane jajko, kiszony dziki czosnek niedźwiedzi, dymka, czarnuszka, opieńka miodowa z karmelizowaną cebulą
czarny kawior, wiejska kwaśna śmietana
sałata rzymska, karmelizowane orzechy, melon, podpłomyk, cytrynowy sos winegret
mieszanka sałat, orzeszki ziemne, pieczone w soli buraczki, cukinia z pieca
liście sałaty, świeży szpinak, pieczony burak, musztardowy winegret
dynia, szpinak, popcorn z kaszy gryczanej, sos szalotkowo-cytrynowy
różyczki z kalafiora zapiekane z serem i szczypiorkiem, emulsja cytrynowa z nutą chili i świeżej kolendry
orzechy laskowe, regionalny ser dojrzewający, jajko w koszulce
z wieprzowiny złotnickiej, domowe frytki, warzywa grillowane, sos pieprzowy
ser regionalny, konfitura z czerwonej cebuli, grillowane warzywa
chrupiąca babka ziemniaczana, sos demi glace z nutą trawy żubrowej i gorczycą, warzywa sezonowe
confitowane całą noc w gęsim tłuszczu, jabłkowo ziemniaczane placki przekładane liśćmi szpinaku, sos z zapiekanych antonówek z nutą cydru, relish jabłkowy
pierożki z pikantnym chorizo, białe szparagi, zapiekane pomidorki, sos demi glace
leśne grzyby, kopytka, glazurowane buraczki
grillowane fileciki ze schabu dzika, kiełbasa z dziczyzny, smażone pierogi z gęsiną, kiszka ziemniaczana, marynowana kapusta, pomidory koktajlowe z rozmarynem, pieczone ziemniaki ze skórką, smażona cebula, dip czosnkowy
sielawa z patelni, fileciki z pstrąga z chimichuri, stynki, majonez cytrynowy, grillowane warzywa, domowe frytki, sos tatarski
krem mascarpone, owoce
zapiekane pod zabajone z nutą Okowity, owoce sezonowe
smażona na maśle, gorące maliny, lody waniliowe
liście sałat, sos żurawinowy, owoce sezonowe, grzanki czosnkowe
mięso roślinne, leśne grzyby, kopytka, glazurowane buraki
w sosie z pieczonych warzyw z dodatkiem zielonego pieprzu
z grillowanymi warzywami i konfiturą z cebuli, frytki z batata
(bez glutenu)
(bez glutenu)
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez "IWA" Sp. z o.o., Pałacowa 6, 17-230, Białowieża Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.