Cena obejmuje:
- nocleg w komfortowym pokoju
- bogate śniadanie w formie bufetu
- wyśmienita kolacja przy świecach w Restauracji Żubrówka z dedykowanym menu stworzonym specjalnie na tę wyjątkową okazję przez naszego Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego
- romantyczny wieczór taneczny w Carskim Pubie – lampka PROSECCO na powitanie oraz wyśmienita zabawa z DJem!
oraz:
- niepowtarzalny kompleks basenowy utrzymany w scenerii puszczańskiej:
basen rekreacyjny, przeciwfala, hydromasaże
- pieczara wodna z atrakcjami
- brodzik dla dzieci
- sauna fińska
- sauna infrared
- łaźnia parowa
- dwa jacuzzi
Dedykowane menu stworzone
przez Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego
Menu obowiązuje od 14 do 17 lutego
Prosimy o dokonanie wyboru z poniższych dań:
1 zupa lub 1 przystawka
+
1 danie główne
+
deser
Przystawka
* Tatar z pstrąga jurajskiego, zielony pieprz, sałatka z kopru włoskiego i jabłka
* Rilletes z gęsi owsianej z marynowanymi grzybami
i grillowanym chlebem bez grama mąki
Zupa
* Krem z białych warzyw z kandyzowaną cytryną
* Solianka na żeberkach z jelenia
Danie główne
* Comber Jagnięcy, truflowe puree z pasternaku, sos lubczykowy z miętą,
roladka z grillowanych warzyw
* Dorsz zimowy Skrei, chrupiące paluszki ziemniaczane, zielone oliwki w panco, wytrawny krem cytrynowy, buraczki marynowane z kaparami i limonką
* Roladki z cukinii z wegańskim chedarrem sosem z pomidorów San Marzano
Deser
* Creme brulle z bezą
Dedykowane menu stworzone
przez Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego
Proszę o dokonanie wyboru z poniższych dań:
1 zupa lub 1 przystawka
+
1 danie główne
+
deser
Przystawka
* Tatar z pstrąga jurajskiego, zielony pieprz, sałatka z kopru włoskiego i jabłka
* Rilletes z gęsi owsianej z marynowanymi grzybami
i grillowanym chlebem bez grama mąki
Zupa
* Krem z białych warzyw z kandyzowaną cytryną
* Solianka na żeberkach z jelenia
Danie główne
* Comber Jagnięcy, truflowe puree z pasternaku, sos lubczykowy z miętą,
roladka z grillowanych warzyw
* Dorsz zimowy Skrei, chrupiące paluszki ziemniaczane, zielone oliwki w panco, wytrawny krem cytrynowy, buraczki marynowane z kaparami i limonką
* Roladki z cukinii z wegańskim chedarrem sosem z pomidorów San Marzano
Deser
* Creme brulle z bezą
Informacje dodatkowe:
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij