menu
Żubr
Las

Walentynki w Białowieży

  1. Walentynki w Białowieży
  2. Walentynki w Białowieży
  • Ilość osób: max. dowolna dł. pobytu
  • HB – Śniadanie i obiadokolacja
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie sobie się przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” Antoine de Saint – Exupery

Cena obejmuje:

- nocleg w komfortowym pokoju

- bogate śniadanie w formie bufetu

- wyśmienita kolacja przy świecach w Restauracji Żubrówka z dedykowanym menu stworzonym specjalnie na tę wyjątkową okazję przez naszego Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego

- romantyczny wieczór taneczny w Carskim Pubie – lampka PROSECCO na powitanie oraz wyśmienita zabawa z DJem!

oraz:

- niepowtarzalny kompleks basenowy utrzymany w scenerii puszczańskiej:

basen rekreacyjny, przeciwfala, hydromasaże

- pieczara wodna z atrakcjami

- brodzik dla dzieci

- sauna fińska

- sauna infrared

- łaźnia parowa

- dwa jacuzzi

Dedykowane menu stworzone 
przez Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego
Menu obowiązuje od 14 do 17 lutego

Prosimy o dokonanie wyboru z poniższych dań:

1 zupa lub 1 przystawka

+

1 danie główne

+

deser 

Przystawka

* Tatar z pstrąga jurajskiego, zielony pieprz, sałatka z kopru włoskiego i jabłka 

* Rilletes z gęsi owsianej z marynowanymi grzybami 
i grillowanym chlebem bez grama mąki 

Zupa

* Krem z białych warzyw z kandyzowaną cytryną

* Solianka na żeberkach z jelenia 

Danie główne

* Comber Jagnięcy, truflowe puree z pasternaku, sos lubczykowy z miętą,
roladka z grillowanych warzyw 

* Dorsz zimowy Skrei, chrupiące paluszki ziemniaczane, zielone oliwki w panco, wytrawny krem cytrynowy,  buraczki marynowane z kaparami i limonką 

* Roladki z cukinii z wegańskim chedarrem sosem z pomidorów San Marzano 

Deser 

* Creme brulle z bezą 

Wyżywienie

Dedykowane menu stworzone
przez Szefa Kuchni Łukasza Rakowskiego

Proszę o dokonanie wyboru z poniższych dań:

1 zupa lub 1 przystawka

+

1 danie główne

+

deser 

Przystawka

* Tatar z pstrąga jurajskiego, zielony pieprz, sałatka z kopru włoskiego i jabłka 

* Rilletes z gęsi owsianej z marynowanymi grzybami 
i grillowanym chlebem bez grama mąki 

Zupa

* Krem z białych warzyw z kandyzowaną cytryną

* Solianka na żeberkach z jelenia 

Danie główne

* Comber Jagnięcy, truflowe puree z pasternaku, sos lubczykowy z miętą,
roladka z grillowanych warzyw 

* Dorsz zimowy Skrei, chrupiące paluszki ziemniaczane, zielone oliwki w panco, wytrawny krem cytrynowy,  buraczki marynowane z kaparami i limonką 

* Roladki z cukinii z wegańskim chedarrem sosem z pomidorów San Marzano 

Deser 

* Creme brulle z bezą 

Warto wiedzieć

Informacje dodatkowe:

  • zabiegi w Klinika La Perla SPA Żubrówka – płatne dodatkowo wg cennika - zachęcamy do zapoznania się z ofertą SPA
  • parking płatny 45 zł / doba; 10 zł / godzina
  • cena nie zawiera opłaty miejscowej - 3,22 zł / doba / osoba - liczona od drugiej doby pobytu
  • oferta dotyczy wyłącznie Gości indywidualnych i nie może być łączona z innymi promocjami i kartami rabatowymi
  • oferta nie dotyczy apartamentów
  • oferta nie obowiązuje rezerwacji potwierdzonych przed jej wprowadzeniem (data wprowadzenia 10.01.2024 r.)

Warunki rezerwacji

Przyjazd: od 16:00
Wyjazd: do 12:00

Anulacja rezerwacji

W celu zagwarantowania rezerwacji wymagane jest podanie danych karty kredytowej lub dokonanie przedpłaty za 40.00% wartości rezerwacji za pośrednictwem systemu płatności online. Przedpłata jest bezzwrotna.

Polityka względem zwierząt

Zwierzęta są akceptowane. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty.

Akceptowane karty płatnicze:

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express
Las
Zobacz na mapie
Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij